Cuines Santos: nova col·lecció de mobiliari i premi a la trajectòria i innovació

La marca de mobiliari de cuines Santos ha rebut el Premi Especial del Jurat en la III Edició dels Premis de Diseño de Cocinas y Baños, organitzat per la revista Cocinas y Baños per distingir l’exel·lència de les firmes i professionals del món de la cuina.

 

 

III Edició del Premi de Diseny de Cuines i Banys

Cocinas y baños

 

Santos recull aquest guardó per segona vegada, després d’haver-lo rebut en la primera edició del concurs, celebrada en 2015. Amb aquest es reconeix la trajectòria i capacitat d’innovació de la marca, assenyalant que «les seves col·leccions estan pensades per crear cuines més pràctiques, endreçades i proporcionar solucions concretes d’espai, emmagatzematge i preferències estètiques». A més, es ressalta com altres dels seus punts forts «l’alta qualitat dels acabats i la varietat d’accessoris».

 

Simetria, equilibri i personalitat

Interiores

Coincidint pràcticament amb l’entrega d’aquest premi, Santos ha presentat la seva Col·lecció 2019 de mobiliari de cuina. La revista Interiores ha analitzat un dels nous dissenys, del qual ha destacat les seves «grans solucions d’emmagatzematge i materials i acabats en tendència».

 

Es tracta d’una cuina negrea amb illa, totalment oberta i ubicada just en el centre de l’ona de dia de la casa. El color negra —«una gamma d’absoluta actualitat»— i els frontals sense tirador s’ajunten per conformar un ambient harmònic i contemporani. La forma escultòrica de l’illa convida a oblidar la seva naturalesa de moble contenidor, i els mobles columna constitueixen un envà funcional dotat de valor estètic.

El calaix sòcol és una de les novetats que més ha cridat l’atenció de Interiores. Aquesta solució permet prolongar la capacitat dels mobles fins a terra, aconseguint fins a quatre nivells d’emmagatzematge fàcilment accessibles.

Igualment, la publicació ha destacat la possibilitat de personalitzar l’interior dels mobles, així com la capacitat dels calaixos i gavetes per adaptar-se als hàbits i necessitats dels usuaris a través de múltiples accessoris.