Nova col·lecció de mobiliari de cuina Santos: solucions úniques per espais únics

Cuines disenyades per obrir-se a la resta de la casa

La cuina compte cada cop amb més protagonisme en la llar. Les barreres que tradicionalment la separaven de la resta de la casa s’han anat diluint, afavorint l’obertura a estances com la sala d’estar o el menjador. Els espais s’uneixen, guanyant amplitud i polivalència, i la cuina deixa de ser exclusivament una zona de treball, funcionant també com a lloc de convivència. Els nous dissenys de cuines Santos responen a aquesta tendència, des de l’exterior i l’interior: les formes precises i discretes faciliten la seva fusió amb la zona de dia de l’habitatge, i les solucions d’integració aconsegueixen que tot es trobi sempre recollit i apartat de la vista.

Mobles de cuina que aprofiten millor l’espai

L’espai és un dels aspectes més valorats en la societat actual. La mida mitjana dels habitatges es cada cop més ajustat, i el ritme de vida obliga a comptar amb recursos per emmagatzemar i organitzar no només els utensilis necessaris per treballar, sinó també les compres setmanals o quinzenals. La Col·lecció 2019 de mobiliari de cuina Santos inclou noves opcions de modulació, dissenyades per treure el màxim profit a l’espai disponible. El calaix sòcol, per exemple, amplia la capacitat dels mobles baixos fins al terra, la qual cosa permet comptar amb quatre amplis nivells d’emmagatzematge fàcilment accessibles. Inclòs en un mòdul portafregadera, aquest calaix ofereix un valuós espai addicional per guardar olles, paelles o aliments.

Més opcions de personalització per crear cuines úniques

La Col·lecció 2019 de Santos suposa un gran avenç en les opcions de personalització de les cuines. Les possibilitats no es limiten a l’aspecte exterior dels mobles, sinó que els usuaris poden escollir i combinar diferents colors i acabats per definir els interiors dels seus calaixos, gavetes, armaris alts i columnes. Els nous accessoris de cuina Santos també permeten adaptar la cuina als hàbits i necessitats concretes de cada usuari. Així, els calaixos i gavetes incorporen utilitats que ajuden a organitzar els contiguts, optimitzant l’espai d’emmagatzematge: coberters, ganiveters, especiers, safates, platers, caixes de fusta, etc. Per la seva part, la zona intermèdia de la cuina, ubicada entre el taulell i els armaris alts, es transforma en una paret funcional gràcies al perfil d’il·luminació LED, que es complementa amb pràctics accessoris exclusius com el prestatge multifuncional o el porta-rotllos, realitzats en fusta de freixe olivera o noguera.