Skip to content

LINE-E estratificat

anbimedia: disseny gràfic i web

 

Al nostre Estudi de cuines Santos a Blanes ja tenim disponible la Cuina SANTOS HG White MINOS

 

Tot a una passa
El blanc s’utilitza per als mobles de cuina per tal d’aprofitar al màxim la llum natural. L’illa inclou, en un espai reduït, el rentat, cocció, emmagatzematge i àrees de menjar. Les columnes són els aparells elèctrics principals: nevera, forn i rentavaixelles.

Els contenidors de residus al calaix superior
Aigüera amb contenidors de residus al calaix superior. Aquesta distribució fa que siguin més fàcils d’accedir.

Separació del calaix inferior
L’aigüera amb un calaix separat i independent a sota. Lliure d’olors i la humitat és perfecte per emmagatzemar aliments.

El taulell es converteix en una barra d’esmorzar
El taulell, no només proporciona un espai que es pot utilitzar com a taula auxiliar, sinó que també afavoreix la uniformitat de la illa color.

Solució a solució
L’apilament vertical proporciona espai d’emmagatzematge addicional i permet diversos aparells a ser incloses en un espai reduït. En aquest cas, el forn i el rentaplats han estat col · locats junts en la mateixa unitat de 60 cm d’ample alt davant de la zona de rentat.

Més funcionalitat, més capacitat
81 cm d’alt amb unitats d’un taulell de 2 cm de gruix, en què es pot integrar una placa de cuina sense perdre el primer calaix.

Línies pures i la uniformitat del color
La sèrie de Minos, és coneguda pel camí d’elements que es tracten. Les seves manetes ocultes fan els frontals més atractius i també molt més fàcil de netejar. Les línies pures s’accentuen per l’ús del blanc en els diferents elements utilitzats: perfil, maneta, frontal i sòcol.

Prestatges interiors
Armari alt amb prestatges de reixeta de fusta de fusta de faig. La superfície de vidre opcional permet emmagatzemar elements amb una base petita, evitant que caigui.

Una illa en 20 m2
Les àrees de preparació, cocció, rentat i emmagatzematge de les àrees es concentren en una petita illa, així com un bar per tenir l’esmorzar com la llum. D’aquesta manera, l’illa representa un lloc de treball còmode, organitzat i agradable en el qual tot és accessible sense molt moviment.

 

Al nostre Estudi de cuines Santos a Blanes ja tenim disponible el nou model de cuina SANTOS Sand Grey SEDA

Ampli, lluminós i funcional.
Així és com es podria definir aquesta cuina. Un equilibri es troba amb la combinació de materials i colors. La uniformitat de la superfície de treball i el contrast dels tons de gris  dels forntals amb la calor del sòl de fusta.

Unitats fins al sostre: les columnes
Per a les unitats de sostre és una forma d’aprofitar al màxim tot l’espai disponible. Els mòduls en la part superior de les unitats altes tenen el sistema d’obertura assistida mecànic incorporat a la porta (SAA-M), que és més còmode quan les unitats tenen més d’una certa alçada.

Taula amb potes quadrades
Fabricat en alumini mat amb diferents acabats i mides que es pot integrar fàcilment en qualsevol espai. El mobiliari acuradament seleccionat a la zona del menjador i la il · luminació òptima de donar-li un toc fresc a la cuina que està acuradament equipat i ple de llum natural.

Capacitat màxima: 65 cm de profunditat

Les unitats de 72,3 cm de base, equipada amb 65 cm de profunditat total de calaixos extraïbles, ofereixen una capacitat d’emmagatzematge màxima i permetre una millor organització, estalviant temps i desplaçaments innecessaris.

Carro Multifunció
Fabricat en alumini i fusta de bedoll, que es pot moure fàcilment, ràpidament i amb seguretat en qualsevol superfície. Una eina pràctica per transportar sense esforç plats preparats de la cuina fins al lloc on es pot gaudir.

Le Cruset

 

 

cp2013m07lecreuset03in

Després de més de 80 anys a les millors cuines del mon, Le Creuset, empresa especialitzada en la fosa del ferro, continua fidel a les seves premisses de exclusivitat, qualitat, disseny i innovació. Des de la seva fundació al 1925 fins la actualitat, la resistència dels productes de aquesta firma ha permès a incomptables famílies transmetre’ls de generació en generació com a part de la seva herència domestica. Tot un luxe a la cuina, que s’integra a la perfecció amb qualsevol model SANTOS.

 

Tot i la amplia gama de estris de cuina a que podem tenir accés avui en dia, el ferro fos, forjat i elaborat manualment, reina de manera suprema per la seva versatilitat, aparença i l’habilitat de retenir i estendre la calor equitativament. Cotton es el nou color de la col·lecció mate de Le Creuset. Un nou acabat inspirat a la natura, que busca una relació directa amb productes de tacte suau com el coto. De ferro colat i gres, aquesta nova col·lecció aporta el toc elegant tant a la cuina com a la taula.

 

md2013m10md01mainAquest últim mes , diverses publicacions especialitzades han recollit projectes d’habitatges que destaquen per l’especial protagonisme concedit a la llum natural .

Casa Deu presenta el sorprenent resultat de la reforma d’un petit apartament , que va ser escomesa amb un objectiu clar : aprofitar la llum natural i les meravelloses vistes al mar. Per aconseguir-ho, es van eliminar i desplaçar envans , es va obrir un ampli finestral i , davant seu, es va crear un únic ambient , en el qual comparteixen espai el saló , el menjador i la cuina , equipada amb mobles blancs de Sants .

Casa i Jardí recull un altre bon exemple d’aprofitament de la llum natural . La cuina , moblada amb Sants , s’obre a un balcó d’una banda ia una terrassa per l’altre . A més de l’illa central , que es perllonga en una petita taula office , l’estada disposa d’una paret equipada amb dos mobles columna , un mòdul persiana , un moble vitrina i una zona de cocció amb campana extractora .

Els blocs Decoesfera i Decofeelings es fan ressò de l’espectacular reforma que ha convertit un antic sota comercial en un acollidor apartament. Per tal de treure el màxim partit de la llum natural , la cuina , un model Plànol de Sants , s’orienta cap a la façana més assolellada de l’habitatge. El color blanc brillant dels fronts potencia la lluminositat de l’estada, i la projecció lineal permet disposar d’un còmode espai central de treball , alhora que facilita l’accés al pati interior . La zona baixa compta amb mòduls de gran capacitat i fronts extraïbles , perquè tot estigui a l’abast de la mà amb només obrir un calaix . Per la seva banda, la vitrina d’obertura horitzontal situada a la zona alta, a més de donar un toc personal , facilita la visió i l’accés al seu interior.

 

md2013m11md01mainEn el seu últim número , la revista Disseny Interior apunta algunes de les tendències que s’imposen en el mobiliari de cuina , destacant la puresa de línies , la racionalització de l’espai i els interiors funcionals . Les cuines són senzilles per fora però complexes per dins , i per il · lustrar aquesta idea proposa el model Intra de Sants que , després de la seva aparent simplicitat , amaga una intensa investigació tecnològica.

Cares decoração també pren una cuina equipada amb mobles Sants com a referència de planificació , funcionalitat i discreció , ressaltant que després les seves línies senzilles i contemporànies s’amaguen uns interiors molt versàtils , capaços de mantenir-ho tot organitzat ia l’abast de la mà, encara que apartat de la vista .

En aquesta mateixa línia , Arquitectura i Disseny i la pàgina web Interiors From Spain es refereixen al model Karmel de Sants , en què la projecció horitzontal dels mobles baixos , amb els seus calaixos de gran capacitat , proporciona una visió panoràmica dels continguts , facilitant l’organització i l’accés als mateixos .

Interiors presenta una cuina moblada amb el model Minos de Sants , la estètica harmoniosa i depurada , al costat d’un ús racional dels metres , contribueix a generar un espai de línies simples , amb àmplies zones d’emmagatzematge i interiors compartimentats per a organitzar tot tipus d’elements . La disposició en paral · lel rendibilitza l’espai , i permet integrar un office idoni per celebrar dinars o sopars .

Finalment , Interiors Minimalistes i Decoesfera recullen un projecte equipat amb el model Minos E de Sants en el qual es demostra que, quan es cuida fins al més mínim detall , la cuina es converteix en molt més que un espai per cuinar , funcionant com agradable lloc de reunió en família o amb amics . L’illa central incorpora les zones de fregat , cocció , treball i emmagatzematge , ajudant a organitzar l’espai i afavorint la fluïdesa de moviments . Al costat d’ella s’instal · la una barra de fusta de roure , pensada per gaudir de moments d’oci . En aquest sentit, la vinoteca domèstica situada a la zona de columnes es converteix en el seu complement perfecte doncs , a més de conservar el vi a la temperatura correcta , compta amb un petit pica i un vajillero per guardar les copes .